کیک و شیرینی خوشمزه عسلی

طرز تهیه مگنولیا باطعم باقلواشیرینی خونگی

طرز تهیه مگنولیا باطعم باقلواشیرینی خونگی
مگنولیاباطعمباقلوا

مواد لازم
2 قاشق غذاخوری سرپر کره
108 عدد یوفکای باقلوا

کره را آب کنید یوفکاها را جدا جدا با کره چرب کنید و مثل فیلم جمع کنید و داخل سینی فر بذارید در فر180 درجه تا وقتی روی یوفکا سرخ شود بپزید یوفکا نازک است سریع میپزدیوفکاهای پخته شده را خرد کنید یوفکاهای خرد شده را دوباره داخل سینی بریزید و تا وقتی که یوفکاها به طور یکسان سرخ شود زمان کمی در فر بذارید سپس یک استکان پسته به یوفکاها اضافه کنیدفندق ، بادام زمینی و گردو هم میشه
senamairکیکوشیرینیخوشمزهعسلی
مواد لازم مگنولیا
2 عدد زرده تخم مرغ
نصف لیوان شکر لیوان 200 میلی
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3 لیوان شیر 600 میلی

بعد از پخت
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری 5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای‌خوری
1 پاکت خامه مایع یا خامه صبحانه

شکر و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه بریزید با همزن دستی کمی هم بزنید  نشاسته و شیر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق بدارید و تا وقتی قوامش غلیظ شود مدام هم زده بپزید وقتی قوام گرفت اجاق را خاموش کنید کره و وانیل را اضافه کنید و تا وقتی کره آب شود با همزن دستی هم بزنید در آخر خامه را در 32 مرحله اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یکدست شود روی مگنولیا سلفون یا کیسه فریزر بکشید طوری که سلفون با سطح کرم در تماس باشد و داخل یخچال بذارید تا کاملا خنک شود
داخل ظرف سرو یوفکا بریزید میتوانید داخل هر ظرف نصف قاشق چای خوری عسل بریزید سپس مگنولیا بریزید و مجدد یوفکا و خیلی کم عسل بریزید
اگر مگنولیا را وقتی که سرد است داخل ظرف بریزید یوفکاها نرم نمی‌شوند به این شکل اگه چند ساعت بماند فقط قسمت زیری کمی نرم میشود و یوفکاهای بالایی نرم نمیشود اگر به این شکل آماده کنید و قبل از سرو داخل ظرف بریزید یوفکای قسمت زیری هم نرم نمیشود میتوانید داخل طرف مگنولیا بریزید و یوفکا را فقط روی مگنولیا بریزید اگر به این شکل آماده میکنید 65 عدد یوفکا بپزید کافی است

دسترسی رایگان به کیک و شیرینی های خوشمزه خونگی بیشتردرکانال زیر
senamairکیکوشیرینیخوشمزهعسلی