آموزش رنگینک
سلام دوستان
امروز یه دسر جنوبی خوشمزه داریم
رنگینک
ابتدا 280 گرم رطب را شسته، پوست و هسته آن را در می آوریم داخل رطب را گردو می گذاریم و داخل ظرف سرو می چینیم یک لیوان آرد نانوایی را الک کرده ، داخل تابه با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه تفت می دهیم کمی که تغییر رنگ داد حدود سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده و تفت می دهیمکمی که تیره شد از روی حرارت برداشته و همان طور داغ داغ روی رطب ها می ریزیم با کنجد تزئین می کنیم
نکته1-در صورت تمایل می توانید موقع تفت آرد کمی پودر هل و دارچین اضافه کنید
2-به جای رطب از خرما هم می توانید استفاده کنید ولی اصل رنگینک با رطب درست می شود
3-میزان روغن تقریبی است
آموزشآشپزی آشپزی آموزش
دسرجنوبی رنگینک خوشمزه دسرخوشمزه دسر
khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman