ایستگاه همه چی

طرز تهیه نان خامه ای خونگی خوشمزه راحت

طرز تهیه نان خامه ای خونگی خوشمزه راحت
یه نکته در مورد رنگ براق روی نون خامه ای داخل فیلم گفتم حتما تا آخر ببین بقیه نکات رو اینجا تایپ میکنم دستور کیک و شیرینی همه جا هست این نکات و قلق ها هستند که باعث تفاوت کار شما با بقیه میشن



نون خامه ای
آب یک لیوان سرپُر
آرد یک لیوان سرخالی
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع 2 ق غ
عسل یا شکر یا شربت بار یک ق غ
وانیل یک دوم ق چ
بکینگ پودر یک دوم ق چ
نمک یک پینچ

senamairایستگاههمهچی

✅ابتدا آب و روغن و نمک و عسل شکر یا شربت بار هم میتونید استفاده کنید روی حرارت بالا میزاریم تا سریع به نقطه جوش برسه ولی نباید به قل قل بیفته همینکه از اطراف شروع به جوشیدن کرد به یکباره ارد رو اضافه میکنیم و سریع شعله گاز رو کم میکنیم تند تند هم میزنیم تا ارد گلوله نشه
✅آردی که من استفاده کردم ارد قنادی بود از آرد قوی مثل ارد فانتزی هم استفاده میکنند ولی در صورت استفاده از ارد قوی اب بیشتری میخواد چون آبخور آرد قوی بیشتره
✅حالا خمیر رو با شعله کم حدود پنج تا هشت دقیقه داغ میزنیم تا خمیر جمع بشه و اب اضافیش خارج بشه حواستون باشه بیشتر از این تایم نباشه که خشک بشه
✅خمیر به دست آمده باید ولرم بشه بعد تخم مرغها و بکینگ پودر و وانیل اضافه بشن حواستون باشه اگه خمیر حین اضافه کردن تخم مرغ داغ باشه تخم مرغ میپزه و اگر هم سرد باشه تخم مرغ جذب خمیر نمیشه پس حتما خمیر ولرم باشه
✅تمام مواد رو با همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست و چسبنده و روان باشه اینجا اگر غلظت خمیر نهایی سفت باشه در نتیجه نون شما هم سفت میشه بهتره که روان باشه تا نون نرمتری حاصل بشه
✅خمیر رو داخل قیف بریزید و با ماسوره ساده یا حتی بدون ماسوره فقط سر قیف قیچی بخوره خمیر رو روی کاغذ نسوز یا روغنی پایپ کنید و قسمتهای تیز و برامده رو با انگشت مرطوب بخوابونید تا داخل فر نسوزه
✅به خمیرهای پایپ شده استراحت بدید تا رویه ببنده که داخل فیلم توضیح دادم اینکار باعث براق شدن روی نون خامه ای میشه
به جای عسل از شکر یا شربت بار میتونید استفاده کنید ولی پیشنهاد من بیشتر روی عسل و شربت بار هست چون بافت نون خامه ای رو نرمتر و پررنگتر میکنه
به جای روغن مایع از کره یا روغن جامد میتونید استفاده کنید ولی پیشنهاد میکنم از روغن مایع استفاده کنید که بافت نون نرمتر بشه

senamairایستگاههمهچ