فیلمها

آموزش شیرینی مغزدار

آموزش شیرینیمغزدار

با این مقدار مواد و بااین سایز 67 عدد شیرینی خواهید داشت
مواد لازم

1کره به دمای محیط رسیده 80 گرم از کره شکلی استفاده کردم از 10 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کنید برای این شیرینی جایگزین روغن جامد استفاده نکنید و یا از کره گیاهی استفاده نکنید
کره گیاهی خمیر را شل میکنه کار کردن با خمیر سخت میشه
2پودرشکر 30 گرم
3پودرپسته 30 گرم
میتوانید به همین مقدار از پودر گردو یا پودر بادام استفاده کنید
4آردبرنج مرغوب 50 گرم
5آردقنادی 50 گرم
6بیکینک پودر 14 ق چ
7پودرهل 12ق چ یا ادویه دلخواه
طرزتهیه
1کره +پودرقند رو با همزن برقی 1 دقیقه هم بزنید
2موادخشک آرد قنادی +آرد برنج +پودرهل +پودر بادام یا پسته یا گردو را باهم مخلوط و الک کنید
3موادخشک را به کره وپودر قند زده شده اضافه کنید وفقط درحد مخلوط شدن باهمزن برقی بادور کند بزنید وسپس با نوک انگشتانتان خیلی با احتیاط ،خمیر را جمع کنید
4خمیر کاملا صاف ونرم ویکدست باید باشد به هیچ عنوان ورز ندهید چون کره داره ممکنه، خمیر به روغن بیفته خمیر را در یخچال تقریبا نیم ساعت تا یک ساعت استراحت دهید
5بعد از استراحت ، ازخمیر به اندازه 1ق چایخوری بردارید ودر دست گلوله کنید وبا خلال دندان طرح بندازید
6سینی فر را چرب نکنید وفقط کاغذ روغنی بیندازید
وبا کمی فاصله شیرینی ها را بچینیدوبهتره نیم ساعت دریخچال قراردهیدودرفر ازقبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد درطبقه وسط حدودا 10 تا 12 دقیقه

شیرینی
اموزششیرینی
شیرینیمغزدار
آشپزی
پختوپز