کاربر 1304

آموزش کرپ لقمه

سلام دوستان
امروز یه غذای انگشتی خیلی خوشمزه داریم

کرپ لقمه

ابتدا دوعدد پیاز خرد شده را با کمی روغن درتابه تفت می دهیم تا طلایی شود یک عدد سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهدکمی نمک، فلفل سیاه و قرمز، یک قاشق مربا خوری زردچوبه، یک قاشق چای خوری پاپریکا اضافه کرده وتفت می دهیم یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده و دو قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کرده و تفت می دهیم حرارت را خاموش کرده و می گذاریم تا خنک شود
برای کرپ هم ، دو عدد تخم مرغ را با همزن دستی داخل ظرف هم می زنیم دو لیوان شیر و دو لیوان آب اضافه کرده و هم می زنیم کمی نمک و دو لیوان آرد نانوایی الک شده را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود کف تابه را کمی چرب کرده و از مواد با ملاقه برداشته ، وسط تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم وقتی زیر آن حباب زد پخته بنابراین برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ شودتمام کرپ راسرخ کرده کنار می گذاریم از مواد گوشتی داخل کرپ گذاشته و رول می کنیم کف ظرف پیرکس چیده و با پنیر پیتزا و آویشن می پوشانیمداخل فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم 5 دقیقه گریل فر بالارا روشن کرده تا طلایی شود
نکته1-مواد میانی طبق ذائقه شما می تواند تغییر کند
2-این مقدار پیمانه حدود 15 عددکرپ و دو عدد ظرف پیرکس به ما می دهد
آموزشآشپزی آشپزی آموزش
غذایانگشتی کرپلقمه کرپ
لقمه
khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman