کاربر 1304

آموزش کیک نارنگی

سلام دوستان
امروز یه کیک خوشمزه پاییزی ، زمستانی داریم

کیک نارنگی

ابتدا 3 عدد تخم مرغ را داخل ظرفی شکسته و با هم زن می زنیم تا از لختگی در آید
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل اضافه کرده و هم می زنیم
یک پیمانه شکر اضافه کرده و با هم زن در حدی که کرم رنگ وکشدار شود می زنیم
دو سوم پیمانه آب نارنگی و یک دوم لیوان روغن مایع را اضافه کرده وهم می زنیم
2 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر را با 2 لیوان آرد سفید قنادی 3 بار الک شده مخلوط کرده وبه مواد تخم مرغی اضافه کرده وکمی با هم زن وبعد با لیسک هم می زنیم
مواد را داخل قالب تو خالی چرب شده با قطر 24 سانت ریخته و در فر از قبل ده دقیقه گرم شده با حرارت 180 درجه طبقه وسط به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم
بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی داخل کیک فرو کرده اگر مواد به آن نچسبید پخته وگر نه نپخته است
فر را خاموش کرده ، نیم ساعت بعد کیک را از فر خارج کرده و به دلخواه تزیین می کنیم
من با شربت عسل روی کیک را کمی خیس کردم و کمی روی آن ترافل پاشیدم

نکته1- برای کیک های میوهای از قالب توخالی استفاده می کنیم تا وسط کیک بافت نرم پیدا کند و کاملا بپزد
2-اگر قالب تو خالی نداشتید مثل من یک لیوان نشکن وسط قالب مورد نظر گذاشته و مواد را داخل آن ریخته ودر فر بگذارید

آموزشآشپزی آموزش آشپزی
کیکنارنگی کیک نارنگی کیکپاییزیزمستانی

khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman