آموزش دسر کادایف جذاب و خوشمزه
آموزش دسرکادایف
دسر مجلسی خیلی خوشمزه که 20 دقیقه ای آماده میشه
مواد لازم
رشته کادایف 200 گرم
کره70گرم
مواد محلبی
شیرنیم لیتر
شکر دو سوم لیوان
نشاسته گندم یا ذرت5ق غ
آردنصف لیوان
خامه صبحانه100گرم
وانیلکمی
کره50گرم
✅️رشته های کادایف خشک یا تر و خرد میکنیم و داخل تابه که کره آب شده مرتب تفت میدیم و زیر و رو میکنیم تا طلایی قهوه ای بهشهحواستون باشه نسوزه
همه ی مواد محلبی رو بجز کره و خامه با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد کره و خامه اضافه میکنیم
داخل ظرف نصف رشته کادایف و میریزیم بعد مواد محلبی بعد نصف دیگه رشته ها رو
به مدت 5 یا 6 ساعت میزاریم یخچال و هر جور دوست دارید تزئین کنید نوش جان