آموزش آشپزی با مهدیه

کباب تابه ای مرغ


آموزش امروز کباب تابه ای مرغ هست که هم فوق العاده خوشمزه اس هم منعطف و نرم و اصلا بافت کباب مرغتون خشک نیست
من که خودم عاشقشمیک ناهار بی دنگ و فنگ و لذیذ

کبابتابهایمرغ
مواد بازم
سینه مرغ 200 گرم
چربی گوسفندی 50 گرم یا بیشترجایگزینش کره هست
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 4 ق غ جمعا
زغفران دم کرده غلیظ 2 ق غ
نمک و فلفل


طرز تهیه
فلفل دلمه و پیاز رو رنده کنین یا مثل من داخل دستگاه چرخش کنین و آبش رو بگیرین مرغ رو چرخ کنین و بهش پیاز و فلفل دلمه رو اضافه کنین به همراه ادویه ، زعفرون دمکرده و چربی گوسفندی تمام مواد رو با دستگاه چرخ کنین یا با دستتون خمیر رو ورز بدین داخل تابه کره بریزین و خمیر مرغ رو پهن کنین و با چاقو یا کفگیر برش های منظم بزنین مثل تو فیلم، زیر گاز رو روشن کنین تا یکطرف کباب ها سرخ بشن، برش گردونین تا طرف دیگه سرخ بشه میتونین این کباب رو روی منقل با سیخ هم درست کنین نوش جونتون♥️✨

نکات
بهتره از مخلوط ران و‌سینه استفاده بشه که کباب خشک نشه
چربی گوسفندی خیلییی منعطف و نرمش میکنه و اگه تازه باشه اصلا بو هم‌نمیده
سعی کنین خیلی نازک پهنش نکنین که توش خشک نشه و ابدار بمونه و زیادم سرخش نکنین چون تایم پخت مرغ خیلی کوتاهه
اگه خواستین به سیخ بکشین خیلی راحته با دست خیس بهش فرم بدید و سیخ بزنین و اولش هر سی ثانیه یبار بچرخونین تا خودشو بگیره دیگه عمرا وا بره