آموزش آشپزی با مهدیه

ژله مغزدار

‌‌
ژله مغزدار یکی از شیک ترین و در عین حال راحت ترین نوع ژله ان که خیلی راحت میتونید تو خونه درستش کنید
به نظرم کلا دسرای ژله ای ساده ‌ترین و خوشمزه ‌ترین نوع دسرها هستن

درست کردن این دسر به حدی راحته که حتی کسی که هیچ تخصصی نداره میتونه این دسر خوشمزه رو درست کنه

شیر 3 لیوان
شکر 100 گرم
ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
خامه 200 گرم
آب نصف فنجان
وانیل یک قاشق چایخوری

برای این دسر اول باید مغز دسر رو درست کنیدداخل یک قابلمه شیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و بزارید روی جرارت ملایم تا دونه های شکر حل بشه شیر نباید بجوشه در حد گرم شدن کافیه
خامه رو با یه مقدار شیر رقیق کنید و هم برمید تا یکدست بشهوقتی شکر در شیر حل شد، خامه رو به مواد اضافه کنید و هم بزنیدوقتی همه مواد خوب با هم مخلوط کنید، حالا وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید
ژلاتین رو به روش بن ماری با نصف فنجون آب، روی بخار کتری حل کنید ژلاتین رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب مخلوط بشن بعد یک سوم از مواد رو داخل قالب ها بریزید و به مدت 1 ساعت بزارید داخل یخچال که خودشو بگیره حالا پودر ژله ها رو با 1 لیوان آبجوش حل کنید و بزارید خنک بشهمغز ژله که آماد شد از قالب خارج کنید و ژله رو داخل قالب بریزید و مغز ژله رو داخل قالب بزارید و‌ روی اون ژله بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت 3 ساعت تا خودشو بگیره