طرزتهیه ماهی شکم پر
غذایدریایی
ماهیشکمپر
ماهی قزل آلا 2 عدد، سبزی جعفری شوید گشنیز 250 گرم، پیاز 2 عدد، سیر 4 حبه، لیمو ترش 2 عدد، رب انار 1 قغ، آرد 4 قغ، نمک فلفل زردچوبه
ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم
1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم