آشپزی باعشق

❤️پاناکوتای انار ویژه یلدا❤️


پاناکوتای انار

ویژه یلدا

ژله انار یک بسته
شیر یک لیوان
شکر 3قاشق
گلاب یک قاشق
وانیل کمی
پودر ژلاتین یک قاشق
خامه صبحانه 50گرم
آب سرد یک چهارم ‌پیمانه
انار دون شده
کاملا ذراتش حل بشه و شفاف در بیاد،برای لایه اول ژله حداقل 2ساعت تو یخچال بمونه تا بسته بشه

برای اینکه خامه گوله نشه داخل شیر حتما یه ملاقه شیر داغ و داخل خامه بریزین و‌هم بزنید بعد اضافه کنید
برای اینکه دونه های انار رو ژله شناور بشه انار و ک ریختین یه لایه خیلی نازک ژله بریزین و بذارین یخچال تا ببنده بعد دوبار ژله رو بریزین روش اینجوری انار معلق میمونه رو نمیا‌د


سفره آرایی و تزیین غذا