شیروانپلو مواد لازم 3 عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان 3 قاشق غذا خوری روغن
شیروانپلو
مواد لازم
3 عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان
3 قاشق غذا خوری روغن مایع
2 قاشق غذا خوری کره
2 لیوان برنج 400 گرم
نصف قاشق غذا خوری رب فلفل اگر نبود 1 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق غذا خوری رب گوجه
1 قاشق مربا خوری ینی بهار ادویه پلویی
1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه
2 قاشق مربا خوری نعنا
1 فنجان بادوم پوست کنده و یا یک لیوان نخود پخته
1 عدد پیاز
1 لیتر آب
نمک
پیاز رو تو روغن و کره تفت میدین ربها رو اضافه میکنین و بعد برنج رو که حداقل از نیم ساعت قبل خیسونده و آب کشی کردین، بقیه مواد رو هم به ترتیب همه رو اضافه کرده هممیزنین مرغها رو که از قبل خورد و سرخ کردین توی یک قابلمه نچسب میریزین و روش رو با مخلوط برنجمون پر میکنین آب رو ریخته و میذارین حداقل 40-30 دقیقه رو شعله متوسط رو به کم دم بکشه
برنج رو توی یک دیس سرو و نوش جان کنید
بادام و نخود پخته که در مواد لازم اومده به صورت دلخواه به غذا اضافه میشه شما میتونید حتی بادمجان سرخ شده هم به مواد میانی برنج اضافه کنید
ShirvanPelo
ingredients
3 boneless chicken thighs
3 tablespoons of liquid oil
2 tablespoons of butter
2 glasses of rice 400 grams
Half a tablespoon of pepper paste if not available 1 tablespoon of red pepper powder
Half a tablespoon of tomato paste
1 tablespoon of Yeni Bahar rice spice
1 tablespoon of black pepper
2 tablespoons of mint
1 cup of peeled almonds or a glass of cooked chickpeas
1 onion
1 liter of water
Salt
You fry the onion in oil and butter add the pastes and then the rice which you soaked and drained at least half an hour before add the rest of the ingredients in order and stir You put it in a non-stick pot and fill it with our rice mixture pour water and let it simmer for at least 30-40 minutes on medium flame
Serve and drink the rice in a dish
Baked almonds and chickpeas which are included in the necessary ingredients can be added to the food as desired You can even add fried eggplant to the middle ingredients of rice