اموزش و هنر اشپزی

کیک پنیر تمشک کیک اسفنجی پنبه ای ژله تمشک

کیک اسفنجی نخی شیفون، اندازه قالب 15×10 اینچ یا 25×40 سانتی متر
3 عدد زرده تخم مرغ
شیر 45 میلی لیتر 3 قاشق غذاخوری
روغن 45 میلی لیتر 3 قاشق غذاخوری
5 میلی لیتر عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد کیک 55 گرم 7 قاشق غذاخوری
3 عدد سفیده تخم مرغ
مقدار اندکی نمک
شکر 50 گرم 4 قاشق غذاخوری
با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 22 دقیقه فر از قبل گرم شده بپزید

تمشک کولیس
200 گرم تمشک خام یا تازه 7 اونس یا 15 فنجان
شکر 50 گرم 4 قاشق غذاخوری
2 قاشق چایخوری آب لیمو
5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید، الک کنید تا دانه ها گرفته شود و خنک شوند
پنیر خامه ای تمشک
200 گرم پنیر خامه ای 7 اونس، نرم شده
شکر 40 گرم 3 قاشق غذاخوری
200 میلی لیتر خامه غلیظ 1 فنجان
70 گرم تمشک کولیس 13 فنجان
6 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری، با 30 میلی لیتر یا 2 قاشق غذاخوری آب گلدهی کرده و در مایکروویو به مدت 10 تا 12 ثانیه ذوب کنید
ژله تمشک
75 گرم تمشک کولیس 13 فنجان
75 میلی لیتر آب 13 فنجان
6 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری، شکوفه داده شده با 30 میلی لیتر 2 قاشق غذاخوری آب و ذوب شده

شربت تمشک
2 قاشق غذاخوری تمشک کولیس
3 قاشق غذاخوری آب


‌آشپزی
 ‌کیک و دسر
 ‌آشپزی 
‌آموزش آشپزی
 ‌کیک اسفنجی شکلاتی 
‌کلیپ آشپزی