حس خوب آشپزی

مربای توت فرنگیزمستونه

مربای توت فرنگی جان جانان
توت فرنگای الان فشارشون افتاده رنگ و رُخ ندارن
توت فرنگی بشورید و قسمت سبز و اگر خراب داره جدا کنیدهر جور دوس دارید برش بدین
نصف توت فرنگی شکر میخایم لایه لایه شکر و توت فرنگی تو ظرف میریزیم وو شب تا صبخ میزاریم یخچال اب بندازه میزاریم روی گاز و شعله رو زیاد میکنیم کف روشو برمیداریم
هر چقد خواستین نرم که شد از شهد جدا و بزارید شهدش جدا غلیظ شه غلظتش از اب بیشتر شد کافیه میتونید اواخر کار نوک قاشق چایی خوری وانیل بزنید
توت فرنگیا ترشن شکرک نمیزنه اگر میخاین باز یه قاشق مربا خوری ابلیمو بزنید
نوششش جون توت فرنگای من
مرسی که با لایک و کامنتتون بهم انرژی میدین


مرباتوتفرنگیتوتفرنگی مربا
حسخوبآشپزی مرباخونگی آشپزی