آشپزی،خیاطی،ترفند

آموزش لازانیا دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازان

آموزش لازانیا

دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه
در رابطه با بشامل هم
پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه،
شیر هم باید سر‌د باشه دو لیوان و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه
قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️
دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه
از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن

بفرست واسه همه ی کدبانوها
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌