کاربر 1304

آموزش نرگسی اسفناج

سلام دوستان
امروز یه غذای سریع و آسان داریم

نرگسی اسفناج

ابتدا نیم کیلو اسفناج راپاک کرده ، شسته و بدون آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجازه پخت می دهیم خود اسفناج آب می اندازد
زمانیکه آب اسفناج تمام شد حرارت را خاموش می کنیم
6قاشق غذاخوری اسفناج پخته را با کمی روغن داخل تابه ریخته و کمی تفت می دهیم
نصف قاشق چای خوری پودر سیر ، کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و تفت می دهیم
5 عدد تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده و ابتدا سفیده ها را باز کرده وقتی پخته شد زرده را باز کرده تا بپزد


khoshmazehaymaman