کاربر 1304

آموزش ته چین مرغ قالبی

سلام به همراهان همیشگی
امروز یه غذای مجلسی و شیک داریم

ته چین مرغ قالبی

ابتدا 4 پیمانه برنج را آبکش می کنیم یا به صورت دم پخت می پزیم
یک عدد سینه مرغ را با یک عدد پیاز ، دو حبه سیر کمی نمک ،فلفل سیاه و زرد چوبه به مدت حدود یک الی یک ونیم ساعت می پزیم بعد مرغ را ریش ریش می کنیم
در ظرفی یک پیمانه ماست و دو عدد زرده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده و هم می زنیم بعد کمی نمک ، فلفل سیاه، نصف قاشق چای خوری پودر هل و دارچین ، دو قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق مربا خوری زعفران آب کرده اضافه کرده و هم می زنیم
نصف شیشه زعفران دم کرده را به برنج پخته شده اضافه کرده و هم می زنیم تا زرد رنگ شود
مرغ ریش ریش شده و سس ماست را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
تابه را روغن ریخته وقتی که کمی گرم شد ، نصف مواد را اضافه کرده و خوب فشار می دهیم 4 قاشق مربا خوری زرشک وسط آن ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده خوب فشار می دهیم تا کاملا به هم بچسبد
در تابه را دمی گذاشته و با شعله پخش کن و حرارت ملایم حدود یک ساعت اجازه پخت می دهیم
زمانیکه دور آن طلایی شد آماده است
نکته1-از تابه نچسب استفاده کنید تا بتوانید آن را به صورت قالبی در آورید


khoshmazehaymaman