کاربر 1304

آموزش حلیم بادمجان

سلام دوستان
امروز یه غذای خوشمزه و سنتی مخصوص شهر اصفهان داریم

حلیم بادمجان

ابتدا 200 گرم گوشت گوسفند را با یک کیلو بادمجان پوست گرفته شده با کلاه وکمی آب ، یک عدد پیاز و 2 قاشق مربا خوری زردچوبه و کمی فلفل قرمز حدود دو ساعت می پزیم
در ظرفی دیگر یک پیمانه برنج را با کمی آب، زردچوبه و نمک حدود یک ساعت می پزیم تا خوب له شود
گوشت پخته شده را ریش ریش کرده ، کنار می گذاریم
بادمجان پخته شده را کلاه آن ها را جدا کرده و با گوشت کوب می کوبیم
برنج پخته شده را داخل مخلوط کن پوره می کنیم
دز ظرفی بزرگ برنج، بادمجان و گوشت را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم ، زمانیکه جوشید حرارت راکم کرده و حدود 600 الی 700 گرم کشک سابیده شده و کمی نمک و زرد چوبه اضافه کرده و حدود 15 دقیقه اجازه پخت می دهیم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد
کمی پیاز داغ و زعفران اضافه کرده و حدود نیم الی یک ساعت دیگر اجازه می دهیم تا خوب جا بیفتدکمی روغن اضافه کنید و با پیاز داغ فراوان سرو کنید
نکته1-بهتر است از دنده گوسفند استفاده کنید تاکمی چرب باشد
2-موقع پخت، بادمجان را با کلاه بپزید تا از هم پاشیده نشوند
3-اگر کشک تان شور بود نمک نزنید
4-این مقدار پیمانه حدودا برای 4 الی 5 نفر مناسب است
5-زمانیکه غذا آماده شده کمی صبر کنید تا خنک شود بعد سرو کنید تا سفت تر شود


khoshmazehaymaman