آشپزی،خیاطی،ترفند

سلام به روی ماهتون‍♀️‍♀️ ️سیب زمینی ترد رستوانی ️سپاس از همگی که مارو

سلام به روی ماهتون‍♀️‍♀️

️سیبزمینی ترد رستوانی

️سپاس از همگی که مارو با لایک و کامنت هاتون حمایت میکنید❤❤

️اگه از اکسپلور و هشتگ این پست رو میبینید به آشپزی علاقه دارید حتما پیج مارو فالو کنید که کلی ترجمه غذاهای عربی ،ترکی ،ملل،و دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی رو به همراه کیک و دسر و ژله ای
️مواد لازم

سیب زمینی
نمک
روغن
نشاسته ذرت

️طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی هارو خلالی برش بزنید و داخل آب سر قرار بدید تا نشاسته سیب زمینی گرفته بشه حالا آبکش کنید و داخل آبجوش و نمک به مدت 1 دقیقه بجوشانید حالا دوباره از صافی رد کنید و روش آب سر بریزید حالا اجازه بدید  آب اضافیش که گرفته بشه و داخل ظرفی با نشاسته ذرت مخلوط کنید طوری که تمام سطح سیب زمینی ها کاور بشه  بعد روشو با سلفون بپوشونید و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار بدید تا منجمد بشه بعد داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا سیب زمینی ها طلایی رنگ بشن و با سس دلخواه یا کنار غذا نوش جان کنید
ashpazibahar1
ashpazbahari