دسر کدو حلوایی
کمی از کدوبگم کدوحلوای مناسب این دسر هرچی نارنجی تر شیرینتر سعی کنید اون کدوهای که گردنشون بلندتر بخرید کدو تنبل مناسب سوپ جون نسبت به کدوحلوای بی مزه تره ☺️
برای این دسر حرارت ملایم وبخارپز شدن تاکید میشه بذارید کاملا پخته بشه چوب دارچین درحدی باید به کدو طعم بده که قالب طعم کدو نشه سعی کنید گردو خیلی بلغور نکنید بذارید کمی زیر دندان حس بشه واینکه کره برای سرخ کردن کدوزیاد نمیخوایم درحدی سرخ کنیم چون نمیخوایم کدواز هم بپاشه وبرش کدوخیلی ضخیم نباشه