آشپزی،خیاطی،ترفند

پاناکوتاوانیلی ژلهابری یک بسته پودر ژله بلوبری رو با دو لیوان آب جوش مخلو

پاناکوتاوانیلی
ژلهابری

یک بسته پودر ژله بلوبری رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید وبزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره سفت نشه
تا ژله آماده میشه پاناکوتا وانیلی رو آماده کنید
شیر دولیوان
خامه 300 گرم من از خامه قنادی استفاده کردم چون شیرین بود شکر نزدم اگر از خامه صبحانه استفاده میکنی یک چهار لیوان شکر بریزید
پودر ژلاتین ساده دوقاشق مرباخوری
آب یک چهارم لیوان
وانیل کمی

با ما حرفه ای شوید‍

اولـین ، بزرگتـریـن و کاملترین
مجموعه کـانـالهای آشـپــزیِ
طـبــقـه بـــنـدی شــده
در پــیـام رســان بـلــه

❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
Cookies
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
AmouzeshAshpazi
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
AmouzeshPishGhaza
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥
NokatAshpazi
❥•༅ᭂ࿐✾ ✵✵ ✾࿐ᭂ༅•❥