کاربر 1150

خورشت فسنجون با گوشت قلقلی

مرحله اول آماده سازی مواد
گردو را از قبل دوبار چرخ کنید و یا با غذاساز خوب میکس کنید تا پوره شود گوشت چرخ کرده را از یخچال بیرون بیاورید تا یخش آب شود

مرحله دوم تفت دادن پیاز و گردو
1 عدد پیاز دستور را رنده ریز بزنید و داخل قابلمه مورد نظر با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود سپس گردو را اضافه کنید و با پیاز خوب تقت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود و رنگ گردو کمی تیره رنگ شود

مرحله سوم پخت فسنجان
روی گردو ها 2 لیوان آب سرد ریخته ریختن آب سرد باعث می شود روغن گردو خارج شود می توانید 3 عدد یخ نیز به خورش فسنجان اضافه کنید تا به اصطلاح به گردو ها شوک وارد شود سپس حرارت را کم کنید تا فسنجان جا بیفتد و پخته شود

مرحله چهارم تهیه کوفته قلقلی
پیاز دیگر دستور را رنده ریز بزنید و آبش را حسابی بگیرید و با گوشت چرخ کرده و ادویه ها و کمی نمک خوب مخلوط کنید و شروع به ورز دادن کنید تا گوشت مسنجم شود سپس از گوشت به اندازه دلخواه برداشته و گرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید اگر نیاز بود می توانید برای انسجام بیشتر آرد نخودچی به مواد گوشت قلقلی بزنید

مرحله پنجم افزودن رب انار و گوشت
رب انار را با 2 ق غذا خوری شکر مخلوط کنید و به همراه گوشت قلقلی ها در 40 دقیقه انتهای زمان پخت به فسنجان اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد پخته و مزه بگیرد

مرحله آخر
وقتی خورش فسنجان با گوشت قلقلی خوب جا افتاد و به اصطلاح روغن انداخت میزان ترشی و ملس بودن آن را چک کنید و اگر نیاز بود شکر یا رب انار اضافه کنید سپس از روی حرارت بردارید و با گردو انار تزئین کنید و به همراه برنج زعفرانی میل کنید نوش جان