فیلم های روز دنیا و آموزشی

طرز تهیه پلو بحرینی

مواد لازم برای 3 نفر
سینه مرغ یا ران مرغ چند تکه
برنج 3 پیمانه
کشمش نصف پیمانه میزان دل خواه
گردو خرد شده به میزان دلخواه
پیاز 2 تا 3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و دارچین به میزان لازم
خلال بادام به میزان دل خواه
زعفران به میزان دل خواه


طرز تهیه
برنجم رو از قبل خیس کردم
اول مرغ رو گذاشتم بپزه ، یه کم توی روغن تفت دادم و و نمک و زردچوبه و برگ بو و یک پیاز رو قاچ کردم و تفت دادم و کمی بهش آب اضافه کردم بپزه ، وقتی که پخت کمی آب مرغ گذاشتم بمونه و مرغ رو هم ریش ریش کردم
پیاز رو ریز خرد کردم و سرخش کردم
از این پیاز سرخ شده نصفش رو برداشتم برای لای به لای پلو
مابقی پیاز رو همراه مرغ ریش ریش شده ، گردو خرد شده ، خلال بادام ، کشمش ، زعفران ، دارچین و فلفل و هر ادویه دلخواه روی حرارت مخلوط کردم و یک کم تفت دادم
برنجم رو داخل آب جوش ریختم و بعد از اینکه مناسب آبکش شدن شد و نیم پز شد آبکش کردم
کف قابلمه کمی آب و روغن ریختم
بعد برنج رو ریختم و لا به لاش ، پیاز سرخ شده و ادویه پلوی آماده از عطاری گرفتم و کمی دارچین ریختم ، یه کم هم آب مرغ آخر کار دو تا سه قاشق روش ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا دم بکشه
بعد که برنج دم کشید خوب با کفگیر برنج رو مخلوط کردم و توی دیس کشیدم و روش رو با مرغ ریش ریش شده و و زعفران دم کرده که با مقداری برنج مخلوط کردم و مواد مرغ و کشمشی تزیین کردم