اشپزی ایرانی

کیک باقلوا

فکر نکنم خوشمزه تر و محبوب تر از این کیکم داشته باشیم آخه کیک انقد باقلواااا مگه داریم


کیکباقلوا

مواد کیک

تخم مرغ پنج عددیک زرده را برای رومال جدا میکنیم
آرد قنادی 2 و نیم لیوان
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 14 ق چ
شکر یک لیوان یا 23 لیوان
پودر هل نصف ق چ
پودر نارگیل یک لیوان پودر بادام هم میشه
زعفران غلیظ یک قاشق
روغن مایع یک لیوان

برای شربت

مخلوط آب و گلاب یک لیوان
شکر 23 لیوان
زعفران غلیظ یک قاشق
جوهر لیمو نوک ق چ

برای رومال کیک

زرده ی تخم مرغ یک عدد
ماست یک قاشق غذاخوری
زعفران یک ق غذاخوری
پودر قند یک ق چ

دمای فر 180 درجه
از یک ربع قبل گرم شده
حدود 45 دقیقه الی یک ساعت
در آخر پخت روی کیک طلایی میشه و نیازی به گریل نیست

☘️حتما آرد و بکینگ پودر سه بار الک بشه
☘️قالب 25 در 35 یا 20 در 30 باشه و کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید و روش کمی چرب کنید
☘️حتما شربت سرد را روی کیک سرد بریزید در غیر اینصورت کیک خمیر میشه
☘️خمیر این کیک به نسبت کیک های دیگه سفت تره چون شیر و مایعات نداره این طبیعیه
☘️حتما بعد از ریختن شربت چند ساعت داخل یخچال قرار بدین تا شربت جذب‌ کیک بشه بعد نوش جان کنید

کیکباقلوا