آشپزیکدبانو

سوسیس خانگی

س لاااام دوستای گلم من اومدم با سوسیسخونگی خوشمزهه
مواد لازم
فیله یا سینه ی مرغ 500 گرم
کره 50 گرم
شیر 100 میلیلیترتقریبا دو سوم لیوان
1 عدد تخم مرغ
سیر3 حبه
نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر به مقدارلازم
ابتدا فیله ی مرغ و کره و تخم مرغ و سیر و ادویه جات رو داخل غذاساز یا چرخگوشت ریخته و خوب میکس میکنیم سپس روی سلفون ریخته چند قاشق غذاخوری و رول میکنیم و مانند اب نبات میپیچیم و نخ میبندیم سپس یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد داخل قابلمه تا روی سوسیس ها اب جوش میریزیم و یه کاغذ روغنی برمیداریم وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالا اب نیان
شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت 20 تا نیم ساعت تا سوسیس ها بپزند
و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید
و بعد برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی سرخ کنید
پ ن اگه 3 عدد نان تست رو با همون شیر خیس کنید و با مواد میکس کنید و 2 یا 3 ق غ خامه صبحانه پاکت صورتی اضافه کنید خوشمزه تر میشه
ولی لزومیم نداره
و حتما نخ ببندید که حین پخت باز نشه ‏