آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش آشپزی - روش تهیه پلوتن

پلوتن


⬇️‍بریم سراغش‍⬇️

چه موادی لازم داریم؟

تن ماهی 2 عدد
برنج 4 پیمانه
کره 50 گرم
شوید خشک نصف لیوان
پیاز 1 عدد درشت
فلفل قرمز،فلفل سیاه،دارچین،زردچوبه،پودر زنجبیل،پودر لیمو عمانی
کشمش پلوییبرای دیزاین



چطوری درستش کنیم؟

1️⃣برنج و با 4 ق م نمک 2 ساعت خیس کن بعد آبشو خالی کن و تو یه قابلمه آب بذار جوش بیاد بعد که جوش اومد برنج بریز توش و 1 ق غ روغن اضافه کن و بذار 9 دقیقه بپزه بعد آبکش کن

2️⃣ 2 تا تن ماهی و بذار 20دقیقه با قوطی بجوشه

3️⃣بعد پیاز رنده ریز کن روغن بریز تو ماهیتابه و پیاز و توش تفت بده تا یکم طلایی شه بعد تن ماهی و بهش اضافه کن و ادویه فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و نوک ق چ دارچین و نوک ق چ پودر زنجبیل اضافه کن و حدود 10 دقیقه تفت بده و تو 30 ثانیه آخر 1 ق چ پودر لیموعمانی اضافه کن و قاطی کن و از رو گاز بردار

4️⃣روغن بریز تو قابلمه و نصف ق چ زردچوبه با 1 ق غ شوید خشک بریز و با هم مخلوطشون کن

5️⃣بعد برنج بریز یه لایه 2 سانتی بعد نصف تن ماهی و اضافه کن بعد شوید خشک دوباره برنج سفید بعد شوید روش و بعد تن ماهی و در آخر برنج و شوید بریز روش و 50 گرم کره به چند تکه تقسیم کن و بذار رو برنج ها و در قابلمه بذار تا 10 دقیقه بخار کنه بعد شعله پخش کن بذار، شعله کم کن و بذار 50 دقیقه بپزه

6️⃣با سبزی و ترشی و سالاد شیرازی سروش کن و با کشمش دیزاینش کن

✅✅✅نکته کشمش 1 تا 2 دقیقه با کره یا روغن تفت بده

‍نوش جان‍

بیگتیستر غذایایرانی غذایمحلی نوشیدنی خوشمزه ایران تهران آموزش آشپزی سینیمخصوص تنماهی
iran cooking bigtasterr bigtasterrcooking food cook tehran جوندل موزیک جنوب ماهی تنماهی ظبرنج پلو
shiltongram
shiltongram
6h