کدبانو

کیک هویج و گردو

کیکهویجگردو

کیک هویج وگردو یکی از خوشمزه ترین کیکاست اونم با سس کارامل

آرد سفید مخصوص شیرینی پزی 250 گرم یا دولیوان سرپر دسته دار فرانسه
شکر 200 گرم یا یک لیوان کمی کمتر
تخم مرغ چهار عدد
روغن مایع سه چهارم لیوان
هویج 330 گرم یا چهار عدد متوسط یا دولیوان سرخالی
گردوی نگینی خرد شده یک چهارم لیوان پگینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
دارچین دوقاشق سوپ خوری سرخالی
عزیزان این دستوررر شیر یا ماست نداره چون از هویج استفاده شده
قبل از دست به کار شدن آرد و پگینک پودر ودارچین مخلوط وسه بار الک کنید
یک قاشق آرد ویک قاشق روغن جامد رو خوب مخلوط کنید به صورت ماست دربیاد وبا برس قالب رو باهاش چرب کنید آگه روغن جامد نداشتید از مایع استفاده کنید
تخم مرغا همراه شکر بزنید حدود سه الی چهار تا کرم رنگ وکشدار بشه سپس روغن مایع در حد مخلوط کردن بزنیدبیست ثانیهسپس آرد رو در سه مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید تا مخلوط شه هویج رو که با رنده ریز رنده کردید بهش اضافه کنید مخلوط کنید زیاد نزنید که پف کیک بخوابه سپس گردوی نگینی خرد شده اضافه کنید ومخلوط کنید وبریزید تو قالب از قبل چرب شده وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت بستگی به دمای فر داره از 45دقیقه به بعد کنترل کنید
عزیزان سس کارامل اختیاریه دوست ندارید روش نریزید بدون سس هم این کیک عالیه