آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش آشپزی - پخت راتاتویی

پیج مارو دنبال کنید SamiiCooking
منبع wwwinstagramcomsamiicooking
راتاتویی
کدو متوسط 1 عدد
بادمجان متوسط 1 عدد
گوجه دو عدد
پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
سیر 3 تا 4 حبه سیر ریز ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز رو تفت میدیم تا کمی طلایی شود ،سیر رو اضافه میکنیم و میزاریم طلایی بشن 2 قاشق رب گوجه اضافه میکنیم و سرخ میکنیم و نمک و فلفل رو اضافه کرده کمی تفت میدیم و در نهایت مقدار کمی آب اضافه میکنیم و میزاریم چند جوش بخورد
کدو و بادمجان و گوجه هارو حلقه حلقه میبریم
در کف ظرفی که میخوایم بزاریم تو فر از مواد سس میریزیم و کدو و بادمجان و گوجه رو میچینیم و میزاریم روی سس
کمی رزماری و روغن زیتون و نمک رو با هم مخلوط کرده و با فرچه روی مواد میزنیم فویل میکشیم و میزاریم تو فر
یه غذای خیلی خیلی کم خرج و راحت

در مورد مدت زمان پخت بستگی به فرتون داره انواع فرها در مدت زمان پخت متفاوتند

راتاتویی راتاتویی راتاتوییفرانسوی آشپزیخونگی خوراککدو خوراککدوسبز خوراککدوبادمجان خوراکبادمجان خوراکبادمجون آشپزیملل آشپزیخانگی آشپزیسالم آشپزیخوشمزه کشکبادمجان سالاد تزیین آشپزیمدرن آشپزیسریع اشپزیخاص آشپزیبینالملل غذایخوب غذایسریع غذایلذیذ غذایجدید غذایگیاهی غذایآسان ratatouille food instafood samiicooking