آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش آشپزی - تهیه پیتزا گودا

بریم سراغش‍⬇️

چه موادی لازم داریم؟ برای 3 تا برگر

مغز رون گوساله 400 گرم
سردست گوسفند 100 گرم
نان برگر 3 عدد
سیب زمینی 2 عدد
فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز و هالوپینو
مواد سس مخصوص کره 25 گرم، آرد 1 ق م، ادویه، شیر نصف لیوان، 4 عدد پنیر ورقه ای چدار



چطوری درستش کنیم؟

1️⃣گوشت چرخ کرده رو بریز تو ظرف فلفل سیاه و نمک و فلفل قرمز اضافه کن و ماساژش بده حدود 5 دقیقه

2️⃣150 الی170 گرم گوشت و با دست گرد کن و به قطر 2 سانت پهن کن یا مثل من با یه ظرف قالبش کن و نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون بریز روش و 30 دقیقه بذارش تو یخچال

3️⃣ صفحه گریل و داغ کن بعد روش روغن زیتون بزن و گوشت و بذار روش یک طرفش که پخت برعکسش کن و یکم کره اضافه کن و بذار گوشت 2 طرفش خوب برشته شه و کف کفگیر و فشار بده رو برگرها و برگرو 2-3 بار برعکس کن تو زمان پخت

4️⃣نون ها رو هم رو صفحه گریل برشته کن

5️⃣ برای سس 25 گرم کره بذار آب شه بعد 1 ق چ آرد اضافه کن و فلفل قرمز و پاریکا و نمک و فلفل سیاه خرد شده و شکر اضافه کن هر کدام نوک ق چ و قاطیش کن و نصف لیوان شیر اضافه کن بعد 4 تا ورق پنیر چدار اضافه کن خوب قاطی کن به قل قل که افتاد بذار به غلظت دلخواه برسه 2-3 دقیقه

6️⃣ سیب زمینی رنده درشت کن بذار 20 دقیقه تو آب یخ و سرخ کن

7️⃣ نون، سیب زمینی سرخ شده، برگر، هالوپینو دوباره سیب زمینی، سس دیپ پنیر و لایه دوم نون

‍نوش جان‍

بیگتیستر برگر همبرگر پنیرگودا دیپپنیر خوشمزه ایران تهران سسدیپ برگرکینگ
iran cooking bigtasterr burger food cook tehran yummy