فیلم آموزشی آلتون

شیرمال پنیری

شیرمال پنیری
سرکه
آرد
پنیر خامه ای
بکینگ پودر
روغن
تخم مرغ
نمک
شکر
ماست
ابتدا سفیده تخم مرغ و ماست و شکر ونمک و روغن و بکینگ پودر را داخل ظرف ریخته و مخلوط می کنیم
سپس سرکه را اضافه می کنیم و کم کم آرد را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم در حدی که خمیر بدستتون نچسبد و حسابی ورز می دهیم و با فرچه روی خمیر را چرب میکنیم و روی ظرف سلفون می کشیم و یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند
بعداز اینکه یک ساعت خمیر ما استراحت کرد آن را چانه های کوچک تقسیم می کنیم و چانه ها را باز کنیم و داخل خمیر یک تکه پنیر خامه ای قرار میدهیم و مجدد خمیر را جمع میکنیم
خمیرهای جمع شده را داخل سینی قرار می دهیم و با فرچه روی خمیر را زرده تخم مرغ می کشیم تا بعداز پخت خوشرنگ شود
نکتهآرد را سه بار الک می‌کنیم
قبل از پخت فر را ده دقیقه با استفاده از المنت پایین و فن با 180 درجه سانتی گراد گرم می کنیم
بعداز گرم شدن فر سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم
فر را با برنامه المنت پایین و فن با 180 درجه سانتی گراد به مدت سی دقیقه قرار می دهیم بعد از 30 دقیقه برای طلایی شدن شیرمال به مدت 15 دقیقه از المنت بالا با درجه 180 تنظیم میکنیم
نکتهبرای نرم تر شدن شیرمال یک پیاله کوچک آب داخل فر قرار دهید
نان شیرمال ما آماده شد
نوش جان