masoume asadi

دسرپلمبیرآناناس

دسرپلمبیرآناناس
شیر یک لیوان
خامه فرم گرفته یک لیوان
بستنی یک و نیم لیوان
پودر ژله آناناس یک بسته
آب کمپوت آناناس یک لیوان
پودر ژلاتین یک قغ
کمپوت آناناس یک قوطی
مغز پسته و گردو به میزان لازم
بستنی و خامه رو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم بشه، پودر ژله رو با نصف لیوان آب آناناس بذارید رو بخار کتری تا بن ماری بشه،پودر ژلاتین و بریزید رو باقی آب آناناس ،حالت اسفنجی که شد،بذارید رو بخار کتری تا حل بشه،تو یک کاسه خامه،بستنی،شیر،مغزیجات ،آناناس خردشده رو مخلوط کنید در آخر پودر ژلاتین و ژله بن ماری که خنک شده به این مواد اضافه کنیدمیریزید تو قالب تا سه چهارساعت که خودش و بگیره