آشپزی بانو

کیک صبحانه دو رنگ

افشار هستم با طرز کیک صبحانه دو رنگ
مواد لازم جهت تهیه کیک صبحانه؛
کره 120 گرم
شکر 220 گرم
شیر 12 لیوان
آرد سفید 2 لیوان
وانیل 14 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
گردو و کشمش مقداری 
قالب سایز 20
پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
شکر و کره را با دور کند همزن 1 دقیقه زده و بعد با دور تند 5 دقیقه بزنید تخم مرغ ها را با فاصله 50 ثانیه یکی یکی اضافه کنید سپس، وانیل افزوده و هم بزنید آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کرده و کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید کمی شیر و کمی آرد به ترتیب ادامه دهید تا آخر که خوب مخلوط شودکاکائو را با شیر ولرم مخلوط کرده و کنار گذاشته برای روی کیک کشمش و گردو نگینی را داخل آرد غلطانده که داخل کیک ته نشین نشود سپس آن را الک کنید تا آرد های اضافی آن خارج شودوقتی خمیر به غلظت بالا رسید پس از ترکیب شیر و آرد کشمش و گردو را اضافه و هم بزنیدکف قالب 20 را چرب کرده با روغن جامد و کاغذ روغنی بیندازید مواد را داخل قالب ریخته و صاف کنید این مایع کیک خیلی سفت استیک سوم از مخلوط کیک را کنار گذاشته و کاکائو مخلوط با شیر ولرم را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شودحالا آن را روی کیک ساده بریزید و در فر 180 درجه که از قبل 20 دقیقه گرم شده قرار دهید به مدت 45 دقیقه 
15 دقیقه اول اصلا در فر را باز نکنید و حرارت زیاد باشد تا کیک پف کند بعد از پخت یک خلال داخل کیک کرده و تست کنید ببینید کیک به خلال نمیچسبد اگر نچسبید آماده است کیک را از قالب جدا کرده و کاغذ آن را جدا کنید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شودحالا آن را برش زده و باز در دمای محیط استراحت دهید تا خمیر نشوداینم آماده شده کیک صبحانه ما با بافت و طعمی عالی
حالا  برش های کیک را داخل ظرف سرو گذاشته و روی آن را سفلون بکشید و به مدت 3 روز در دمای محیط  و 7 روز داخل یخچال در ظرف در بسته قابل نگهداری است
نوش جان