آشپزی بانو

کاپ کیک ردولوت


افشار هستم با طرز تهیه کاپ کیک ردولوت 
مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک ردولوت؛
آرد سفید 25 پیمانه
شکر دانه ریز آسیاب شده 15 پیمانه
کره گیاهی 200 گرم
تخم مرغ درشت 2 عدد
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
باترمیلک 1 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
وانیل 14 قاشق چای خوری
رنگ قرمز خوراکی مارک فو مقداری
سرکه سفید 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 پنس
مواد لازم جهت تهیه فیلینگ کاپ کیک ردولوت؛
خامه فرم گرفته 400 گرم
پودر شکر 2 قاشق سوپخوری
پنیر ماسکارپونه 150 گرم
طرز تهیه
ماست و سرکه سفید را مخلوط کرده و کنار گذاشته تا ببرد و کمی تغییر رنگ دهد
باترمیلک مایعی ترش است که پس از عملیات کره گیری خامه حاصل می شود و رنگ زرد کمرنگ دارد
باترمیلک برای حفظ رطوبت کیک و ایجاد طعم و مزه مطلوب تر در آن مورد استفاده قرار میگیرد باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند مشاهده شده که در برخی از دستورهای غذایی نیز برای ترد شدن و در عین حال حفظ نرمی بافت گوشتها از باترمیلک استفاده می شود
در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند
نحوه درست کردن باترمیلک در خانه
شیر 1 پیمانه
آبلیمو یا سرکه سفید 1 قاشق
کافی است که 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید سپس 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند ترکیب را مخلوط کرده و باترمیلک آماده می شود
کره را به دمای محیط برسانید طوری که نه آب و گرم شود و نه خیلی یخ باشد   به این صورت که وقتی انگشت داخل کره فرو میبرید خنک باشد ولی انگشت به راحتی درون آن فرو رود
کره و  شکر آسیاب را با همزن بزنید تا کرم رنگ و حجم دار شود
تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر افزوده و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس وانیل را اضافه کنید باترمیلک را به مخلوط بالا افزوده و کمی هم بزنید نیمی از باترمیلک را کنار گذاشته و با رنگ فو مخلوط کرده تا رنگ خوب داخلش حل شود و به همه قسمت های خمیر برسد و سپس به مخلوط بالا افزوده
به این صورت
اگر به تنهایی از رنگ داخل کاپ کیک ردولوت استفاده کنید به هیچ عنوان رنگ دلخواه را به شما نمی‌دهد پس، حتما باید از 1 قاشق پودر کاکائو ایرانی استفاده کنید تا خوش رنگ شود و اگر پودر کاکائو خارجی داشتید کمتر بریزید که زیاد رنگ آن تیره نشود و رنگ قرمز دلخواه را به شما بدهد
آشپزیبانو کاپکیک