آشپزی بانو

جوجه تابه ای بی نظیر

مواد لازم جهت تهیه جوجه تابه ای؛
سینه مرغ بدون استخوان پانصد گرم
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پیاز نگینی یا خلال دو عدد
فلفل دلمه نگینی شده یک عدد کوچک
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر خردل و پودر سیر و پودر پیاز از هر کدام یک قاشق چایخوری
آب زعفران غلیظ مقداری
سس مایونز یا خردل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه جوجه تابه ای؛
سینه مرغ بدون استخوان را به تیکه های کوچک تقسیم کرده و تمام مواد را به مرغ افزوده و خوب مخلوط کنید و روی آن سفلون بکشید و دو ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا خوب مواد به خورد جوجه برود
سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و گرم که شد جوجه ها را به سیخ کشیده و داخل تابه قرار دهید با حرارت ملایم اجازه دهید خوب مغزپخت شود
مدام جوجه ها را چرخانده تا دو طرف آن برشته و طلایی شود
سپس با نان یا برنج سرو کنید
طعم فوق العاده ای دارد حتما امتحان کنید