کاربر 7245

ماهی شکم پر

ماهی قزل آلا یک عدد
ادویه شامل ؛ پولبیبر ، پاپریکا ، پودر گوجه ، اوریگانو ، زردچوبه ، رزماری ، نمک ، فلفل به مقدار نیاز
گردو دو الی سه قغ
زرشک دو الی سه قغ
پسته دو الی سه قغ
رب انار دو قغ
لیموترش یک عدد
نمک برای خمیر کردن سه بسته
سفیده تخم مرغ یک عدد
آب دو پیمانه
نکته؛
زمان مناسب برای پخت در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت میباشد
برای اینکه احتمال شور شدن ماهی صفر شود ، بار اول ماهی را داخل کاغذ روغنی بپیچید
اگر ماهی برشته میخواهید آن را کامل چرب کرده و بدون خمیر نمک در فر قرار دهید